Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22/2/2012

 

            Με μεγάλη συμμετοχή κοινού, πραγματοποιήθηκε στις 22/2/2012, στο Θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης, Σεμινάριο του ΣΤ΄ Κύκλου  εκδηλώσεων  του Ομίλου Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης (Ο.Π.Σ.Α) με θεματική ενότητα:

                               « ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ …

                                  Η ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ! »

 

            Στη διάρκεια του σεμιναρίου αναπτύχθηκαν 3 σημαντικές εισηγήσεις.

Η πρώτη εισήγηση είχε τίτλο : «Αειφορικός Σχεδιασμός και Διαχείριση του Αστικού Πρασίνου».

Εισηγήτρια  ήταν η κ. Παπαφωτίου Μαρία, Καθηγήτρια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία μέσα από τις εικόνες της παρουσίασής της, έκανε ενδιαφέρον και κατανοητό στο κοινό,  το πώς θα πρέπει να γίνεται ο σωστός σχεδιασμός και η ενοποίηση του αστικού πρασίνου, παραθέτοντας παραδείγματα από την Ελλάδα  και το Εξωτερικό. Για την διαχείριση του πρασίνου, τόνισε τα λάθη που γίνονται από φορείς κυρίως, προτείνοντας ταυτόχρονα λύσεις, που αρμόζουν στην ελληνική πραγματικότητα, ενώ ως Ηλιουπολίτισσα αναφέρθηκε και στο πράσινο της πόλης μας.

Στη δεύτερη εισήγηση με θέμα «Εφαρμογή πρακτικών αύξησης αστικού πρασίνου-Φυτοδώματα» η εισηγήτρια κ. Τασούλα Λαμπρινή, Γεωπόνος Μ.S.c παρουσίασε τους τύπους των φυτεμένων δωμάτων (ταρατσόκηπων), τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους, τον τρόπο εγκατάστασης τους , τονίζοντας ιδιαίτερα ότι σύμφωνα με το νέο νομικό πλαίσιο ο πολίτης μπορεί χωρίς προβλήματα να προβαίνει στην εγκατάσταση και  χρήση τους, με ευεργετικά αποτελέσματα σε όλη τη διάσταση της βιοκλιματικής.

Την  τρίτη εισήγηση με θέμα «Απόψεις της Εκκλησίας σε ζητήματα προστασίας πρασίνου και περιβάλλοντος» ανέπτυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Κατραμάδος, Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε. Αναφέρθηκε στις θέσεις και τις απόψεις που έχουν αναπτύξει και εκθέσει τόσο ο Παναγιώτατος Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος έχει πάρει τον τίτλο του Πράσινου Πατριάρχη, ακριβώς για τις απόψεις  και τις θέσεις που έχει υποστηρίξει όσο και ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος  Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλος.

          Oυσιαστικές , μεστές   και αναλυτικές  ήταν οι παρεμβάσεις  των:

 κ. Κυργιόπουλου Δημήτριου, Δασοπόνου και μέλους της Ενοριακής  Ένωσης Επιστημόνων Κοιμήσεως Θεοτόκου ,της κ. Δημητρίου Ευαγγελίας, εκπροσώπου  της Κίνησης Πολιτών Ηλιούπολης καθώς και του κ. Αϊβαλιώτη Απόστολου, Προέδρου του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αττικής «Η Προστασία».

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Θεόδωρος Γεωργάκης, Πρόεδρος του ΟΠΣΑ και π. Δήμαρχος Ηλιούπολης,   ενώ η συμμετοχή του κοινού το οποίο κατέκλισε το Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου,  ήταν καθοριστική για την επιτυχία της Εκδήλωσης .

Τους ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή τους.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τα φυτώρια MARIGOLD και ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗΣ, το κατάστημα Βιολογικών Προϊόντων ΝΕΑ ΖΩΗ και τους εμπόρους κρασιών Βιολογικής Αγοράς της Ηλιούπολης, που πρόθυμα προσέφεραν τα προϊόντα τους στους συμμετέχοντες.

Παράλληλα ευχαριστούμε την Πανελλήνια Εταιρεία Λόγου και Τέχνης  καθώς και τους καταξιωμένους ζωγράφους της πόλης μας, για την ομολογουμένως επιτυχημένη εικαστική τους παρέμβαση.

 Η επόμενη ομιλία- συζήτηση του Ομίλου θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου με θέμα: «Κρίση θεσμών & αξιών στην Ελλάδα του 21ου αιώνα. Απαξίωση πολιτικού συστήματος» στην αίθουσα εκδηλώσεων  του ΟΠΕ.

Πληροφορίες για τις δραστηριότητές μας αλλά και στοιχεία επικοινωνίας θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας : www.opsa.gr  & στα τηλ. 210 9922301

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          Όμιλος Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης (Ο.Π.Σ.Α.)

Οδός Σκρά 14-16 Ηλιούπολη-Τ.Κ163 46-Τηλ:2109922301Fax210 9733.813

Email:opsa@gmail.com

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25/1/2012

 

Με μεγάλη συμμετοχή κοινού, πραγματοποιήθηκε στις 25/1/2012, το Πρώτο  Σεμινάριο του ΣΤ΄ Κύκλου  εκδηλώσεων  του Ομίλου Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης (Ο.Π.Σ.Α) με θεματική ενότητα: « Πνευματική & ψυχολογική εμψύχωση των πολιτών. Επιρροή της Οικονομικής κρίσης. Υλοποίηση πρακτικών στήριξης των συνανθρώπων μας, σε συνεργασία με την Εκκλησία & άλλους φορείς»

            Στη διάρκεια του σεμιναρίου αναπτύχθηκαν 3 σημαντικές εισηγήσεις.

Η πρώτη εισήγηση είχε τίτλο ««Πνευματική στήριξη των συνανθρώπων μας (κρίση-ανεργία)».

Εισηγητής ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Σπυρίδων Κατραμάδος, Ιερατικώς Προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού Κοίμησης της Θεοτόκου, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων, ότι η ελληνική οικονομική κρίση, είναι πρωτίστως κρίση πνευματική, ηθική, αξιακή. Είναι κρίση ανθρωπολογική. Η Εκκλησία μετά από γενναία αυτοκριτική , ανέλαβε δυναμικά ενεργό και αποτελεσματικό  ρόλο , προσφέροντας  έμπρακτα προτάσεις και λύσεις κατευθείαν στην ουσία του  προβλήματος. Το μήνυμα που θέλει να ακουστεί είναι η αποδέσμευση από το ενοχικό παρελθόν μας και η σταθερή απόφαση να κοιτάξουμε μπροστά , διορθώνοντας παράλληλα  τα όποια λάθη μας.

Στη δεύτερη εισήγηση με θέμα «Ψυχολογική προσέγγιση & εφόδια αντιμετώπισής της», εισηγητής ήταν ο  κ. Θωμαδάκης Χριστόφορος, Καθηγητής Ψυχολογίας, Νευροψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο IST ο οποίος ανέφερε ότι στο παρελθόν ο Έλληνας πέρασε μεγάλες κοινωνικές ανακατατάξεις, πολέμους αλλά επιβίωσε. Η σημερινή κρίση δίνοντάς  του το στίγμα της ανεργίας και της πτώχευσης, τον εξουθενώνει δραματικά, οδηγώντας τον στην κατάθλιψη και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Στην ουσία όμως καταρρέει η στημένη του ταυτότητα. Μπορούμε να βγούμε δυνατοί με τη θέληση, ενώ θα πρέπει να ανοίξει σημαντικά ο χώρος της ψυχικής υγείας.

Στην τρίτη εισήγηση με θέμα «Τρόποι συνεργασίας φορέων προς την κατεύθυνση υλοποίησης πρακτικών υποστήριξης των αδύναμων πολιτών» εισηγητής ήταν ο κ. Θεόδωρος Γεωργάκης, Πρόεδρος του Ο.Π.Σ.Α , ο οποίος  τόνισε  την επισήμανση και ιεράρχηση από πλευράς του Ομίλου των προβλημάτων και προβληματισμών του πολίτη, την τοποθέτηση και τις συγκεκριμένες προτάσεις που προηγήθηκαν των πράξεων και πρακτικών για την αντιμετώπιση  των κρίσιμων ζητημάτων που ταλανίζουν τον συνάνθρωπό μας. Με οδηγό την αγάπη και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο,  ο ΟΠΣΑ σε συνεργασία με την Εκκλησία και άλλες εθελοντικές οργανώσεις, επιδιώκει την έμπρακτη στήριξη των αδύναμων,  μέσω ανθρωπιστικών προσφορών , ιατρικών παροχών &  ψυχολογικής υποστήριξης.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Βασίλης Χρονόπουλος, π. Αντινομάρχης Αττικής και Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Σ.Α,  ενώ η συμμετοχή του κοινού το οποίο κατέκλισε την αίθουσα του ΟΠΕ ήταν καθοριστική για την επιτυχία της Εκδήλωσης & υπέβαλε πολλές και καίριες ερωτήσεις.

Την παρουσίαση της Ομιλίας- Συζήτησης έκανε η κ. Άννα Παπαϊακώβου, Δικηγόρος και Ιδρυτικό μέλος του Ο.Π.Σ.Α

Τους ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή τους. Η επόμενη ομιλία- συζήτηση του Ομίλου θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου με θέμα: Το πράσινο της πόλης, η ανάσα του πολίτη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης.

Πληροφορίες για τις δραστηριότητές μας αλλά και στοιχεία επικοινωνίας θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας : www.opsa.gr  & στα τηλ. 210 9922301

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          Όμιλος Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης (Ο.Π.Σ.Α.)

Οδός Σκρά 14-16 Ηλιούπολη-Τ.Κ163 46-Τηλ:210 9922301/Fax: 210 9733813

Email:opsa@gmail.com

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/11/2011

 

           Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών, κυρίως νέων, καθώς και μεταπτυχιακών φοιτητών του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης Παντείου Πανεπιστημίου, πραγματοποιήθηκε στις 16/11/2011, το Πέμπτο Σεμινάριο του Ε΄ Κύκλου  εκδηλώσεων  του Ομίλου Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης (Ο.Π.Σ.Α) με θεματική ενότητα: « Ο αντίκτυπος της κρίσης της Ελλάδος, ως κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης & οι ενδεχόμενες συνέπειες σε σχέση με την αποβολή ή τον εξαναγκασμό σε αποχώρησή της»

           Kαι οι τρεις εξαίρετοι ομιλητές κ.κ. Ναπολέων  Μαραβέγιας, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών,  Ηλίας Νικολόπουλος, Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου και  Δονάτος Παπαγιάννης, Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου Παντείου Πανεπιστημίου,

ανέλυσαν και εξήγησαν μεστά και κατανοητά ,την  οικονομική κρίση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Την συνταγματικότητα των μέτρων αντιμετώπισης της κρίσης καθώς και τις ενδεχόμενες συνέπειες μιας αναγκαστικής εξόδου της χώρας μας από την Ε.Ε .

            Μετά τις εισηγήσεις , το πλήθος των ερωτήσεων που οι παριστάμενοι υπέβαλλαν στους Ομιλητές, κατέδειξε την βαθιά ανησυχία των πολιτών για την υπάρχουσα κατάσταση μα συνάμα το Νομικό Πλαίσιο που ισχύει για τις χώρες της Ευρωζώνης και την αναγκαιότητα συνέχισης του έργου του Ο.Π.Σ.Α, πάντα με επίκαιρη θεματολογία.

           Το συντονισμό της όλης εκδήλωσης με τοποθέτηση και επισημάνσεις έκανε ο κ. Θεόδωρος Γεωργάκης Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, Πρόεδρος του Ο.Π.Σ.Α  και π. Δήμαρχος Ηλιούπολης.

           Την παρουσίαση έκανε η κ. Παπαϊακώβου Άννα - Δικηγόρος και ιδρυτικό μέλος του Ο.Π.Σ.Α.

 

 

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο κ. Βασίλης Βαλασόπουλος, Δήμαρχος Ηλιούπολης,οι π. Δήμαρχοι Π.Ειρηνάκης και Β. Χριστοφιλάκης,  ο κ. Γεώργιος Κούρτης Πρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου Ε.Τ., ο κ. Κωνσταντίνος Μπακάλης Πρόεδρος Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Ε.Τ , εκπρόσωπος της Εκκλησίας, η Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Ηλιούπολης, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ηλιούπολης και άλλων Δήμων και πολλοί άλλοι εξέχοντες φίλοι του ΟΠΣΑ

Τους ευχαριστούμε όλους για  την συμμετοχή τους.

 

Πληροφορίες για τις δραστηριότητες μας, αλλά και στοιχεία επικοινωνίας θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας : www.opsa.gr & στα τηλ. 2109922301

 

 

 

  

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

 

Η Ενοριακή Ένωση των Επιστημόνων (Ε.Ε.Ε) του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, υπό την πνευματική ευθύνη του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτου π. Σπυρίδωνος Κατραμάδου, & Ο Όμιλος Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης (Ο.Π.Σ.Α) υπό την οργανωτική ευθύνη του κ. Θεόδωρου Γεωργάκη, επί 16 χρόνια Δημάρχου της Ηλιούπολης, πραγματοποίησαν Διημερίδα Υγείας πάνω στο σύγχρονο θέμα «ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ – ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ – ΠΡΟΛΗΨΗ – ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ  - ΘΕΡΑΠΕΙΑ»,

           Εκατοντάδες Ηλιουπολίτες έκαναν δωρεάν μέτρηση σακχάρου στις 9 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή, 9 - 12 πμ έξω από τους επτά Ενοριακούς Ναούς της πόλης μας. Εντυπωσιακό ήταν το ποσοστό των ανθρώπων που διαπιστώθηκε ότι είχαν  σακχαρώδη διαβήτη και δεν το γνώριζαν. Το ποσοστό αυτό φθάνει το 30%, ανάμεσά τους και πολλοί νέοι άνθρωποι.

Την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Αναψυκτήριο του Άλσους Δ. Κιντής, που παραχωρήθηκε δωρεάν από το Δήμο Ηλιούπολης και πραγματοποιήθηκε η ομιλία-συζήτηση από ομάδα εθελοντών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, μαζί με ψυχολόγο, αποφασίστηκε ο τρόπος στήριξης των πασχόντων συμπολιτών μας. Ως πλημμυρίδα κόσμου χαρακτηρίστηκε η αθρόα προσέλευση πολιτών σ’αυτή την Ομιλία. Όλη η εκδήλωση και κατά το ιατρικό μέρος ήταν υπό την επιστημονική ευθύνη της ιατρού παθολόγου-διαβητολόγου δρ.  Αφροδίτης Γκόβα – Σπέγγου.

 Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Βελεστίνου, Δαμασκηνός, ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμου και πολλοί άλλοι επίσημοι.

            Η ανταπόκριση του κόσμου έδωσε το μήνυμα  πως όταν υπάρχει  η ανιδιοτελής Αγάπη για τον συνάνθρωπο, σε συνδυασμό με τη διάθεση προσφοράς στην κοινωνία μέσα από τον Εθελοντισμό, μπορούμε να καταφέρουμε ΠΟΛΛΑ! Η δύσκολη εποχή, που περνάμε άλλωστε το επιβάλλει.

            Η συνεργασία Ε.Ε.Ε και Ο.Π.Σ.Α θα συνεχιστεί  με παρόμοιες δράσεις και συνεργασίες, κάνοντας πράξη τα λόγια του μεγάλου ιατρού ιεραπόστολου Αλεξάντερ Σβάϊτσερ, που είπε το περίφημο εκείνο:

«Η μόνη πραγματική ευτυχία, είναι εκείνη που αισθανόμαστε όταν κάνουμε ευτυχισμένο το συνάνθρωπό μας»

 

 

 

                                                                             

                                                                                                                          

                                                 

                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  21.9.2011

 

      Με μεγάλη συμμετοχή κοινού, πραγματοποιήθηκε στις 21.9.2011, το 5ο Σεμινάριο του Ε΄ Κύκλου Ομιλιών-Συζητήσεων του Ομίλου Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης. Τη θεματική ενότητα: «Ο Δήμος ως Πρωτοβάθμια Μονάδα της Τ.Α  Στόχοι & Προοπτικές. Πραγματική & Νομική Διάσταση της Περιβαλλοντικής Συνείδησης» ανέπτυξαν τρεις εξαίρετοι Ομιλητές και άριστοι γνώστες των θεμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

         Η πρώτη εισήγηση είχε τίτλο: «Δήμος & Περιβάλλον-Πραγματική & Νομική διάσταση της περιβαλλοντικής συνείδησης». Εισηγητής ήταν ο κ. Θεόδωρος Παναγόπουλος, Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά, που μεταξύ άλλων τόνισε ότι το περιβάλλον αποτελεί το κατ’ εξοχήν μέσο εξασφάλισης της υγείας του ανθρώπου και ως εκ τούτου η συνεχής ανάπτυξη- προστασία και αναβάθμιση του επιτυγχάνει το σκοπό της  υψηλής αξίας του και της διατήρησης της  οικολογικής ισορροπίας. Η λεπτομερής αναφορά του στην Αρχή Πρόληψης, Συνεργασίας και Δημοσιότητας , κατέδειξε  με μοναδικό τρόπο, την ανάγκη της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Έδωσε επίσης την νομική διάσταση του όλου θέματος.

          Στη δεύτερη εισήγηση με θέμα: «Στόχοι, προοπτική & διαφάνεια των Δήμων με σημείο αναφοράς το Δήμο Ηλιούπολης», ο Ομιλητής κ. Βασίλης Βαλασόπουλος, Δήμαρχος Ηλιούπολης αφού έκανε μια πρώτη προσέγγιση  στην  έννοια Δήμος,  στη συνέχεια ανέλυσε την έννοια της Αυτοδιοίκησης και αιτιολόγησε τους λόγους για τους οποίους αυτή κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων της δεν συνάδει πάντα με τις προσδοκίες του πολίτη. Τούτο εντόπισε στον  υπέρμετρο συγκεντρωτισμό της Κεντρικής Εξουσίας. Παράλληλα έγινε μνεία στους μηχανισμούς διαφάνειας των Δήμων με ιδιαίτερη αναφορά  στο Δήμο Ηλιούπολης, ενώ δεν παρέλειψε να καταδείξει τα προβλήματα, που χρήζουν άμεσης επίλυσης και τις διαφαινόμενες προοπτικές εξέλιξης, σε όλους τους τομείς με συγκεκριμένες προτάσεις.

            Την τρίτη εισήγηση με θέμα : « Λειτουργία του Δήμου ως Πρωτοβάθμια Τοπική Μονάδα της Αυτοδιοίκησης μετά το Νόμο Καλλικράτης» ανέπτυξε ο κ. Θεόδωρος Γεωργάκης,  Πρόεδρος του ΟΠΣΑ & π. Δήμαρχος Ηλιούπολης,  είπε πως στο τρίπτυχο Πόλη-Πολίτης-Πρόβλημα, η Τ.Α καλείται να σχεδιάσει, να υπηρετήσει, να κάνει ΑΓΩΝΑ. Μετά τη σύντομη ιστορική του αναδρομή για το θεσμό της Τ.Α στο πέρασμα του χρόνου και το πώς φθάσαμε στον «Καλλικράτη». Τόνισε πως ο «Καλλικράτης» σημαίνει αποτελεσματικότητα, διαφάνεια, και πρόοδο. Μπορεί να μην έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, αλλά βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο, που χρειάζεται Αρετή και Τόλμη για να μην μείνουμε πίσω , δηλ. «οι φτωχοί

συγγενείς» των συμπολιτών μας Ευρωπαίων. Τελείωσε λέγοντας ότι η εποχή απαιτεί Αφύπνιση και Συμμετοχή των πολιτών, δίχως μιζέρια & γκρίνια. «Νόμοι υπάρχουν, πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μας!».

               Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Βασίλης Χρονόπουλος, π. Αντινομάρχης Αττικής και Αντιπρόεδρος του Ομίλου & παρουσιάστρια η κα Άννα Παπαϊακώβου, Δικηγόρος και Ιδρυτικό Μέλος του ΟΠΣΑ.

                Την εκδήλωση τίμησαν πλήθος κόσμου και πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, καθώς και από την Εκκλησία της Ελλάδος.

                Τους ευχαριστούμε όλους για την ενεργή συμμετοχή τους και τους περιμένουμε ξανά στην επόμενη Ομιλία – Συζήτηση του Ομίλου μας, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011 ,  στον ΟΠΕ.

     Πληροφορίες για τις δραστηριότητές μας αλλά και στοιχεία επικοινωνίας θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας : www.opsa.gr  & στα τηλ.

      210 9922301