Αναφορές από Μ.Μ.Ε.

Η πρωτοποριακή δραστηριότητα του ΟΠΣΑ έχει γίνει ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από πολλά άρθρα στον τύπο ενώ ταυτόχρονα έχει γνωστοποιηθεί το έργο του και μέσα από ραδιοφωνικές εκπομπές σταθμών όπως ο ALPHA ο ΑLTER o ANT-1. Tην κίνηση αυτή της δημιουργίας «Τράπεζας Στελεχών Aυτοδιοίκησης» δημοσιεύουν εφημερίδες όχι μόνο τοπικής κυκλοφορίας αλλά και μεγάλες εφημερίδες πανελλαδικής εμβέλειας οι οποίες αναφέρονται στα καίρια θέματα τα οποία καλύπτουν οι ομιλίες -συζητήσεις στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του ΟΠΣΑ.

Ενδεικτικά τα παρακάτω άρθρα:

AGENDA

Ηλεκτρονική διακυβέρνηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

22/6/2011

4o σεμινάριο του Ε΄ Κύκλου Ομιλιών Συζητήσεων του Ο.Π.Σ.Α., με θεματική ενότητα: Ηλεκτρονική διακυβέρνηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ο.Π.Ε (οδός Μαρίνου Αντύπα αρ. 86-88, Ηλιούπολη) την Τετάρτη 22/06/2011 και ώρα 18.30. Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναπτυχθούν δύο εισηγήσεις: 

1. «Δήμοι και παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών στους πολίτες».
2. «Αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών & Ηλεκτρονική Δημοκρατία στους Δήμους»

Τις εισηγήσεις θα αναπτύξουν εκλεκτοί ομιλητές, άριστοι γνώστες τόσο της παραπάνω θεματικής ενότητας όσο και γενικότερα των θεμάτων της Αυτοδιοίκησης.
Στη συνέχεια θα υποβληθούν ερωτήσεις και θα επακολουθήσει συζήτηση.

Συντονιστής: Ο κ. Θεόδωρος Γεωργάκης, Πρόεδρος του Ο.Π.Σ.Α, Δικηγόρος και Νομικός Σύμβουλος στο Σιβιτανίδειο Ίδρυμα, π. Δήμαρχος Ηλιούπολης.
Παρουσιάστρια: Η κ. Bάσω Ηλιακοπούλου ζωγράφος εκπαιδευτικός, Ιδρυτικό μέλος του Ο.Π.Σ.Α.
Η είσοδος είναι ελεύθερη

 

VIMA ON LINE